Tuesday, October 12, 2010

bangang gile. haha.

aku tatawu ape dah jadi dgn aku punye lidah! cakap skett salah cakap skett salah. mengong. pe'dap dah na berkatakata. HAHAHA~ contoh ayat yg aku nak cakap dgn penuh excited. baca baca baca!
"ehh, u dapat jemputan HIV kan?" yang betulnye, "ehh, u dapat jemputan VIP kan?" "ira na updot status lahh!" sebetulnya, "ira na update status lahh!"
ngoi! malu aku. dah lah dgn lantangnye aku bersuara. pehh! macam kambing tercekik rumput. sebena nye byk ag, klu tulis kat sini boleh full page terus. last2 korang yg pening tatawu mane betul mane salah. ngaha! tadi, aku melepak-ing dgn Faiz Zohaimi, Aben, Anas, Aidil, Azam. ( name tanka sume 'A' pulak. boria ke yoep?). lepak makan2.. then, gi karoke. terus maju kehadapan mengadap Kamal Corner lakk. Kali nie aku lepak dgn 2 org membe baru. Faliq & his fren. El ke Al ehh name girl tu. ngee. lupa! sorie~ 1st tyme lepak same. memula tuu mmg la cam kaku skett. masing2 ala2 nak cover! bhahaha. afta 1/2jam. non ado na cover2 nye. Faliq ajar aku satu game pelik tp best! maen osom kalah kene tampar. dush3! dan dye kalah aku menang. yippee! dah fav aku pulak maen 'ooosommm!'. * burung, air, batu. :D oke fun sgt game tuh. habeh merah2 tgn aku bro! next tyme lawan lagi. heehehe. ehh! lupa. petang tadi gi tgk movie dgn Fasha cite Magika. cite tuu, erm. biasa2 jelah. bising sket dgn lawak yg ta bape na jadi. tp, aku suke effect kat cite tu. itu jelahh.

No comments:

Post a Comment