Wednesday, October 27, 2010

bace lah kalau rajin.

wassup! :) misi aku utk tido malam dan bgn pagi tidak berjaya! misi aku untuk 'say no ice' tidak berjaya! misi aku untuk berjimat cermat tidak berjaya! misi aku untuk ber'diet' err, tidak berjaya! misi aku untuk ... agak berjaya! :) ekceli, tade pape sgt pun yg ISTIMEWA yg leyh aku kongsi ngan kowang. xtvt aku same je kott sepanjang hari. tido pagi, bangun petang, makan malam, lepak2. esok, dan seterusnya.. masih macam nih! sampai lahh aku balik ipoh nnt, aku akan jd si gadis kembali. rindunye! tapi, hari nie punye lepak agak berlainan. pas makan2 ngan azam, faiz, didi, aben, anas n two more new fwens. azam hantar balik. dye nantok. dan aku pun na tido awal! katanya. tetiba~ tuttt tuutt tuttt. *nfon bunyi. 'FB Falique' name kat screen tuh. "weyh! korang dah habes lepak ke? katne nie?" "i kat umah dah lahh. dah balik, baru 5 mnt." "lahh, yeke? i baru smpai kamal. i tod u guys kat sini lagi. bosan kot" potpetpotpet. "u dtg umah i lah, lepak dpn umah i nie" - aku. sampai lahh dye. bosan pulak kan lepak dpn umah aku. tyme tuhh jgk lahh, Faiz text aku ajak lepak blk. dye tensen. Aiden pun ajak lepak gak. kat 3teen. fine fine, masuk dalam. siap2. klua balik. :P *disitu telah tbukti, misi aku tido awal GAGAL! lepak lahh lagi aku dgn Faiz, Faliq, Aiden n kwn2 dye yg laen. yg masuk air. sengal tapi gojes. haha! sumenye lelaki2 yg leyh msk 'malaysia next top model'. :DD sampai lahh tadi, endingnye. dari 3teen, kitowang bkonvoi ke sec 2. bekfas. walau ta tido lagi. nasik lepak daun pisang~ makan, lepak lam beberapa JAM. kul 830 am. chow! lalu, bermula lahh aku dan Internet. :) lupa na cite! tadi Faliq buat aku tacing! dye jaat. grr. you! i ta lepaskn kesalahan u lagi taw. -.-

No comments:

Post a Comment