Saturday, September 25, 2010

glamorous solo.

sowie geng! aku ta pat laa na tolong korang. aku malas na dengar masalah cinta korang. pasal gaduh2 ngan bf. n wat so ever. kadang2, klu ade bnd yg aku ta setuju. bile aku bangkang ke ape ke. mula la kua statement, "kau ta rase lagi wehh, kau tatawu." yelahh, aku taw aku nie tadelahh berCINTA mcm korang. bak kate korang sendiri, engkorang sume dah nampak dah sape 'future husbandnye'. aku? jgn kate nmpk, habuk pun tarakk lagi. -.- so, please laa sgt, jgn na bukak cite pasal bf masing2 kat dpn aku. oke? malas nak amik tawu. cite lah pasal kucing ke, lembu ke. aku tadehal. deal. I am not pitifully alone, but a glamorous solo!

No comments:

Post a Comment